• 9 Comments sorted by
  • Sveiki!
    Es no ebay pasūtiju pirmo reizi, tapec nezinu kā un ko darīt!
    Es pasūttoju džemperi no Ķīnas, pasūtiju preci 6. decembri 2010. bet tagad aju ir 02.02.2011. Ko man darīt un kā rīkoties.
    Rakstīju tam čalim e-pastu neko neatbildeja. un gribeju ebay rakstit sudzibu, bet bija jau pagajušas vairak ka 45 dienas.

Varbut kadam ir gadijies tapar un var pateikt ka rikoties tada situacija?

Paldies
  • ja pagājušas 45 dienas tad neko vairs nevar izdarīti. Kā tikai samierināties.
  • real_lett said:

ja pagājušas 45 dienas tad neko vairs nevar izdarīti. Kā tikai samierināties.

No kura briza skaitas tas 45 dienas?Vai no pirksanas datuma???
  • Jā, no pirkšanas datuma.
  • Ja ir maksats caur paypal var uzrakstit reklamaciju sava banka (chargeback) un 2 meneshu laika jums atgriezis naudu.
  • [quote=China prof]Ja ir maksats caur paypal var uzrakstit reklamaciju sava banka (chargeback) un 2 meneshu laika jums atgriezis naudu.
    Ja ir maksats ar PayPal - vispirms būtu jārisina jautajums ar PayPal par naudas atgriešanu, ja nokavētas tās 45 dienas no apmaksas brīža - tad laikam caur banku atgūt ir vienīgā iespēja.
  • valdonis Tieshi ta ari ir. Labak 90 dienu laika no apmaksas datuma ierasties banka (es visu dariju caur email) un uzrakstit to reklamaciju, panemot no paypal izdruku par tranzakciju. banka naudu atgriezh 100%, ko nevaru pateikt par Paypal....

P.S visu konkretizeto info ko es rakstu sheit. nav izdomata, bet reali parbaudita. Ja kadam ir ko piebilst - ludzu. Taisisim labu forumu ar labo info.
    Pats piebildishu. Neaizraujaties ar tiem chargebeck's - Paypalam tas nepatik (jo maksas vini no savas kabatas) 3 chargebacks gada ir ok ( ja sumas nav loti lielas), bet ja vairakas reizes tad var viegli dabut permanent ban.
  • Nu vai no savas kabatas tikai tad, ja pardevejs var pieradit piegadi ar tracking number. Preteja gadijuma visas izmaksas ies uz pardeveju + 7£ chargeback fee.
  • Nopirku preci 80 GBP vērtībā no solīda UK Power Seller 10.04.11 (99,2% reputācija).Iedeva tracking number, kas rādīja 20.04, ka prece piegādāta kaut kādam Medvedevam Lietuvā!?Aizrakstīju pārdevējam-solīja pēc Lieldienām noskaidrot.Vairāk atbildi nesaņēmu un atvēru Ebay Case. Pēc tam pārdevējs pazuda (no more registered user!)Vakar atnāca vēstule ,,Unfortunately, we need a little more time to make a decision. You'll hear from us again soon,, Palasīju turpat Ebay čatā, ka citi tā gaida mēnešiem...Iegāju čatā, bet tur atbildēja, ka, ja gribot saņemt ātrāk, jāzvanot uz tādu un tādu numuru, un izstāstīja, kā dabūt PIN kodu zvanam.Es kā padomjlaiku cilvēks varu rakstīt un lasīt angliski, bet saprast runu/runāt gan būs pagrūti.Varbūt vajadzēja uzreiz PayPal dispute atvērt, nevis Case?Vismaz kādreiz tā darīju un 2 dienu laikā atguvu naudu par fake SD karti.Bet nu vairs to nevar izdarīt.Kā paātrināt šo procesu?
  • Tasimans said:

Nopirku preci 80 GBP vērtībā no solīda UK Power Seller 10.04.11 (99,2% reputācija).Iedeva tracking number, kas rādīja 20.04, ka prece piegādāta kaut kādam Medvedevam Lietuvā!?Aizrakstīju pārdevējam-solīja pēc Lieldienām noskaidrot.Vairāk atbildi nesaņēmu un atvēru Ebay Case. Pēc tam pārdevējs pazuda (no more registered user!)Vakar atnāca vēstule ,,Unfortunately, we need a little more time to make a decision. You'll hear from us again soon,, Palasīju turpat Ebay čatā, ka citi tā gaida mēnešiem...Iegāju čatā, bet tur atbildēja, ka, ja gribot saņemt ātrāk, jāzvanot uz tādu un tādu numuru, un izstāstīja, kā dabūt PIN kodu zvanam.Es kā padomjlaiku cilvēks varu rakstīt un lasīt angliski, bet saprast runu/runāt gan būs pagrūti.Varbūt vajadzēja uzreiz PayPal dispute atvērt, nevis Case?Vismaz kādreiz tā darīju un 2 dienu laikā atguvu naudu par fake SD karti.Bet nu vairs to nevar izdarīt.Kā paātrināt šo procesu?

Ja ebay atver case, tad PayPal to nevar/nedrikst darit un otradi. Lieta ir vienkarsa - nesanemi preci. Ja esi atveris lietu par nesanemtu preci, tad ebay prasis pardevejam pieradit piegadi ar tracking number. Ja sanemta nav, tad piegade nav bijusi un naudu atgriezis.
  • Paldies, viss tomēr ātri atrisinājās!
    We issued you with a full refund of £79.99 on 11 May, 2011.