no ASV ar USPS Express Mail International
  • Sveiki, pasūtiju detaļu priekš ģitāras no Amerikas, pasūtijumu veicu 04-04-12,  viss kārtībā , selleris izsūtījis sūtijumu ar USPS Express Mail International jau 05-04-12 plānotais piegādes laiks 10 - 12 apr. Tagad jau ir 19 apr. bet pēc norādītā tracking numura rādās , ka paka vel ir NY (Processed Through Sort FacilityApr-06-12, 12:58 PM, ISC NEW YORK NY(USPS)   Sazinājos ar selleri, viņš atbildēja : "I have filed an inquiry with USPS. Can you try asking about the package at your local post office? Sometimes the online information is not always updated. They may be holding it for duties. I will contact you as soon as I have some information."

Es tagad īsti nesaprotu kur man vajadzētu griezties, pastā vai muitā vai kur ? Parasti man atsūta uzaicinājumu, lai es eju pakaļ ja kautkas ir pienācis.

• 5 Comments sorted by
  • Paskaties 
    http://www.pasts.lv/lv/uzzinas/meklet_sutijumu.html , ievadi to USPS Tracking number, varbut paka jau LV muita kavejas...
  • Tur jau esmu pārbaudījis, sūtijums nav atrasts. Uz kurieni ir vērts braukt un prasīt ? uz lidostas pastu ? vai uz vietējo tepat centrā uz marijas ielas.
  • Kad sutiju uz Nujorku, viena mana paka aizgaja uz Ameriku no UK paris dienas, bet iestrega ISC NEW YORK uz vairak ka nedelu. Pemeklejot interneta, izradijas, ka daudziem ir sada problema un tur pakas vesturiski un regulari iesprust. Ta ir vinu muita.
  • Nekur nav verts braukt, ja elektroniskaja mekletaja nav, tad paka nav LV. Raksti pardevejam. Nenokave pretenziju iesutisanas laiku par nesanemtu paku.
  • Vai beigas prece atnaca? Man sobrid iz tiesi tada pati situacija un nu jau bus pagajusas 3 nedelas.