naudu no paypal uz karti
  • 8 Comments sorted by
  • uz paypal konta karājas atgriztie 20 Ls, bet withdraw skaitot naudu uz karti parāda paziņojumu : We're sorry. There's been an intermittent communication problem. Please try again later. Tā jau vairāk kā nedēļu un konvertēt uz GBP vai eiro ar nevar. Varbūt kādam ar tā ir gadījies?
  • sveiks,
    cik es zinu tad valūtu konvertācija notiek tad, kad nauda ieplūst kontā, proti - automātiski.

Bet par Paypal problēmām - nekas tāds nav gadījies :) Tiesa, kaut arī esmu tikai vienu reizi izņēmis naudu no paypal konta.

Rāda status "Completed", taču $$ vēl joprojām nav uz kartes. Domāju, ka ir jāpagaida..
  • nu man ir tāda pati problēma! :(
    tik sakrājušies 17 LS, nedz var pārkonvertēt uz USD, nedz nosūtīt uz karti...
    ko lai dara?
    hmm gaidu jau mēnesi, nekas neuzlabojas....
  • nu jau kādu laiku arī mailiski sazinoties ar paypal atbilde visu laiku ir viena un tā pati : ''At the moment we are experiencing a backlog of queries and it might take more than 72 hours until the relevant department reviews your query. I would like to kindly ask you to be patient and bear with us. Once refunded, we will send you an email confirmation.'' , bet 72 stundas paiet un nekas nemainas.
  • Ir pagājušas divas nedēļas, kopš cenšos dabūt atpakaļ naudu no Pay Pal uz karti. Absolūti neveiksmīgi! Vai nu parādās iepriekš minētās "communication problem" vai arī "invalid amount". Atkarīgs, kādā formā es ierakstu ciparus. 

Neticu, ka Paypal ir tik ilgstošas problēmas ar naudas pārskaitījumiem. Kāds var ieteikt, kā rīkoties?

• Cik saprotu, tad problēma Paypal ir ar "Latvian Lat" valūtu, jo ar to nevar iesākt neko, t.i. nevar pielikt kā valūtu, nevar uz to konvertēt un protams to nevar withdraw.
    Sazvanoties ar Paypal n-tās reizes - labākā atbilde ko saņēmu bija - ka viņi saprot problēmu un nodošot to tehniskajam departamentam, un sazināšoties ar mani 72h laikā. Protams ne pēc 72h un ne pēc 2 nedēļām neviens tā arī nesazinās..
    Uzrakstot samērā garu izskaidrojumu par problēmu sadaļā "File a Complaint in the European Union", saņēmu automātiskās sagataves atbildi:
    "Thank you for contacting PayPal regarding your withdrawal.
    I have reviewed your PayPal account. 
    I would like to inform you that I have escalated your case to the relevant department.
    You will be updated, via email, within 24-72 hours."

Kam vēlāk sekoja vēl labāka atbilde: 
    "Thank you for contacting PayPal regarding withdrawal issue. I'm happy to assist you today.
    I have reviewed your account and it shows that due to the technical issue you couldn’t complete your withdraw.
    I would advise you to try to complete this withdraw later on.
    Do accept my apologies as well for the inconvenience and confusion this issue has caused.
    It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal."

Serviss vienkārši "fantastiks"...
  • Kādai bankai ir piesaistīts PayPal konts? Man šķiet, ka Swedbank ļoti labi tiek galā arī tad, ja tur skaita iekšā eiro. Līdz ar to arī atkrīt ņemtne ar latiem.
  • Update. pagaaja tikai meenesis un withdraw money to visa card izdevaas! laiks atteikties no paypal.