Cik ilgi stāv muitā?!
  • Sveiki! Sekojoša problēma:

07.04.2012 11:25:36LatvijaŠķirošanas vieta - RīgaSūtījums saņemts Šķirošanas vietā - Rīga
    07.04.2012 18:03:32LatvijaMuitas iestādeSūtījums nosūtīts uz muitas iestādi

Paciņa muitā stāv jau 5 dienas. Kur varētu būt problēma? Parasti tas aizņem 1-2 dienas. Paciņa no ķīnas, vērtība ap 10ls. Kāda jums pieredze? Vai problēma varētu būt tur, ka sūta "viltotas " preces? Man tur iekšā ir viens pāris ķipa Apple austiņas.
    Paldies.
  • 32 Comments sorted by
  • a kur tu skaties ka zini ka ir muitā? pēc ebay tracking number vai tu saņēmi lapu no pasta?

es pasūtiju no ķīnas 3 lietas
    un katra no viņām ielien bandrole kā arī tika izsūtītas vienā dienā.

2x ir 1Ls vērtībā
    1x ir 13Ls vērtībā

tās pa 1Ls saņēmu, bet to pa 13Ls vēl nē.
    iekš ebay pie tracking number redzu šo: edit2 http://www.bildites.lv/images/tsofkbnkx7inebksd6gf.png
  • To var apskatīties pasta mājaslapā www.pasts.lv pie sadalas "meklet sutijumu"
  • p.s. tavs sutijums ir vakar ienacis Latvija un tagad atrodas muitā :P
  • paldies un tagad jautājums cik ilgi viņš tur pavadīs? :D
  • To es arī mēģinu noskaidrot.
  • Kolts said:

To es arī mēģinu noskaidrot.

klausies man ir ideja
    kāds vai nu pazvana uz turieni un uzjautā vai arī dodamies abi viņiem virsū ar ak47.
  • courage said:

Kolts said:

klausies man ir ideja
    kāds vai nu pazvana uz turieni un uzjautā vai arī dodamies abi viņiem virsū ar ak47.

Tev jau vēl nav ko uztraukties, tikai aizvakar ienakusi Latvijā un muitā. Man tur jau nedēļu stāv.+ domāju, ka pazvanīt pats varētu...
  • Kolts said:

courage said:

Kolts said:

klausies man ir ideja

Tev jau vēl nav ko uztraukties, tikai aizvakar ienakusi Latvijā un muitā. Man tur jau nedēļu stāv.+ domāju, ka pazvanīt pats varētu...

ok, mēģināšu.
    tev nāk no ķīnas, man arī, vērtība ir gandrīz tikpat liela tāpēc nedomāju ka ātrāk saņemšu.

• courage said:

Kolts said:

courage said:

Kolts said:

klausies man ir ideja

ok, mēģināšu.
    tev nāk no ķīnas, man arī, vērtība ir gandrīz tikpat liela tāpēc nedomāju ka ātrāk saņemšu.

Parasti cauri muitai iziet apmēram 1-2 dienās, dažreiz drusku vairāk, bet šāds gadījums, ka tagad jau 6 dienas stāv muitā man nekad nav bijis. Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi?!
  • Kā jau iepriekš kāds rakstīja:
    " ....klausies man ir ideja kāds vai nu pazvana uz turieni un uzjautā ..."
    Var būt tā arī ir jādara?

• Esmu iepriekš zvanījis bez nekādiem rezultātiem. Vai nu neesot pieejama tāda informācija vai vienkarsi nav atbildes. Esot redz jāgaida, bet cik ilgi!? Vienkārši prasu kāda citiem pieredze ar muitu?
  • Kolts said:

Esmu iepriekš zvanījis bez nekādiem rezultātiem. Vai nu neesot pieejama tāda informācija vai vienkarsi nav atbildes. Esot redz jāgaida, bet cik ilgi!? Vienkārši prasu kāda citiem pieredze ar muitu?

tākā esi tāds urāls tad nāksies vien man pašam zvanīt un noskaidrot kaut ar beztabu ja nebūs sūtijums atnācis līdz pēcpusdienai.
  • Nemētājies ar liekiem vārdiem.
  • Kolts atvaino bet tev taisnība.

Zvanīju uz 67608221 un kautkāds aborta atlieka teica ka viņiem tur ,,tūkstošiem sūtijumu blabla,, ka nevar tik ātri izšķirot un ka nekur nepazudīšot.
    2x teicu ka vienam čalim 7 dienas jau stāv - ujobaks vienkārši klusē.

teica 3-4 dienu laikā jābūt + 2 dienas kamēr vēl pastā nostāv.
  • Nu jā, man tāds pats stāsts. Cerēsim uz labāko!
  • Kolts said:

Nu jā, man tāds pats stāsts. Cerēsim uz labāko!

nez vai tur cerēt bet noteikti jāizdomā kautkas!

tā latvija ir visjobnutākā valsts uz pasaules.
  • Domāju, ja tuvāko dienu laikā nebūs nekādas izmainas, tad bus jasak taranizet ar telefonu zvaniem :D, varbut beidzas sapratis, ka ir japacel savas pecpuses...
  • jau šodien atkal uztarinzēju ar lamu vārdiem, vajag močīt riktīgāk :D
  • Es nemaz nevarēju sazvanīt. Mēģināju 3 reizes. Beizās ar to, ka aizsūtīju epastu. Cik skatos, tev jau arī 6 dienas muitā stāv :D Ko tu viņiem teici, kāda reakcija?!
  • viņu reakcija - tāda ka tu izjūti, ka tu atrodies latvijā!!:D

emm klausies man progress!
    http://www.bildites.lv/images/onmehvr7j45brfhhqnvu.png
    muitai cauri, tagad tikai atliek 1-2 dienas sagaidīt lapiņu, a tev ko rāda?
  • Opā tev veicas! Man gan vēljoprojām muitā stāv, jau 11 dienas tagad. Būs jāsāk izmantot tava taktika :P Tu vispār kādreiz pieminēji savas paciņas numuru viņiem?
  • Kolts said:

Opā tev veicas! Man gan vēljoprojām muitā stāv, jau 11 dienas tagad. Būs jāsāk izmantot tava taktika :P Tu vispār kādreiz pieminēji savas paciņas numuru viņiem?

nesanāca, domāju viss tiek samests kur nereāli kautko atrast.
    hmm nu domāju ka rīt tavai ar jāatrodas! a uz kuru pilsētu tev, rīga?
  • Jā, Rīga. Vnk sausmigi - muita uz telefonu neatbild, uz epastu ari. Pasts neko nezinot, vnk murgs. Jacer, ka rit bus savadak saksu celt baigo traci.
  • Man arī līdzīga situācija - jau 3.04 izsūtīja no ASV, pakā nenozīmīgi nieki, nekā interesanta - nu, ko tur tik ilgi var muitot? Ok, Lieldienas bija pa vidu, bet nu jau tā kā vajadzētu būt...

Kā jums, saņēmāt?

• Sodien, pec 12 dienu gaidisanas, mainijas tracking status. Tagad mana pacina attodas atpakal skirotava. Pec pieredzes rit vajadzetu sanemt savu sutijumu :)
  • Meriona minu ka no ASV būs bišku ilgāk.
    Kolts said:

Sodien, pec 12 dienu gaidisanas, mainijas tracking status. Tagad mana pacina attodas atpakal skirotava. Pec pieredzes rit vajadzetu sanemt savu sutijumu :)

image
  • Tiesi manas domas :P
  • Kaut kas ar to muitu nav kartiba, man pacina jau 5 dienas stav uz vietas, status nemainas...laikam daudz sutijumu, vai maz muitnieku :(
  • Iespejams, iespejams. Man staveja 12 dienas, taka vari vel drosi pagaidit.
  • Rekords pārspēts, sūtījums muitā stāv 34 dienas - nekāda informācija, nekāda progresa.