Topic: Ķīnas ebajs

Atklāju Ķīnas ebaju,viss ir fantastiski lēts,bet nevaru ielogoties ar parasto lietotājvardu un vispār man tā īsti nav skaidrs,vai viņi sūta ārpus Ķīnas robežām,jo google tulkojums ir diezgan primitīvs.Vai kāds man varētu apskaidrot kas un kā,lūdzu? smile

Re: Ķīnas ebajs

uzraksti internet adresi

eachnet.com

tehnisku iemeslu deļ slegts?????

Es piereģistrējos,apmēram apjēdzu kas un kā,bēt tagad tur acīmredzot ir slēgts,jo man never vairs vaļā,parādās,ka savienojums pārtraukts

6

kristabb rakstīja:

Es piereģistrējos,apmēram apjēdzu kas un kā,bēt tagad tur acīmredzot ir slēgts,jo man never vairs vaļā,parādās,ka savienojums pārtraukts

A Jums  neliekas, ka ir gloobal ebay ?

man nešķiet,es zinu,ka ir global,bet global viss ir dārgāks smile

8

Kā šeit eachnet.com mainīt valodu? Nekas nav saprotams big_smile

Kjiinas ebayaa diez vai valodu var mainiit, jo tas ir paredzeets tikai kjiinieshiem. Visas taas lietas ko paardeveeji ir gatavi suutiit aarpus valsts robezhaam arii paraadaaas citaas ebay lapaas, ja atkjeksee atrashanaas vietu "worldwide".

Eksistē arī ebay Singapūras, Malaizijas, Honkongas utml. Ebay lapas, kur viss ir pieejams angļu valodā. Tā gan nebūt nav, ka viss tas būtu pieejams arī iekš global Ebay lapas.
Iemesls ļoti vienkāršs - aziātu lapās pārdevējiem ir ļoti jūtami mazākas pārdošanas nodevas Ebay jāmaksā par pārdošanu tikai savā valstī, tādēļ daudzi tur izvēlnēs norāda ka sūta it kā tikai uz savu valsti, bet tai pašā laikā iekš preces apraksta norāda arī ka sūta uz Eiropu un par cik utml.....
Visu ko tur var atrast, meklēt tikai vairāk sanāk smile