Topic: Maksājums caur paypal (adreses maiņa).

Sveicinati! Varbūt kāds man var palīdzēt... Pārdēvējs lūdza man kad veicu maksājumu caur paypal nomainīt pie viņu koordinātem viņas e-pasta adresi...BET es nesaprotu kā lai to izdara???
re kur viņa man atrakstīja :
no your payment has not been made, cancel first payment then change the email address to kvnpeel@yahoo.co.uk, the payment wont go through because the email adresss was incorrect. let me no when you have done it and i will check really sorry about this tracey.

Re: Maksājums caur paypal (adreses maiņa).

Cik var saprast, viņa tev lūdz veikt maksājumu uz citu epasta adresi, kas nav norādīta viņas ebay kontā, ja runa ir par ebay pirkumu.

Mans padoms būtu, ka neko tādu nekad nevajag darīt, ja vien tas cilvēks nav Tavs draugs. Jāmaksā ir tikai uz to pašu adresi, ko viņi ir norādījuši savā ebay kontā. Jebkas cits izskatās pēc krāpšanas. Visticamāk tas ebay darījums ir jātceļ vienkārši, tā būs drošāk Tavai naudai.

Maksājumu caur paypal esmu atcēlusi. Vai darījumu ebejā var atcelt vispār?Kā lai to izdara?
Man stāv nesamaksāts rēķins.

Ne jau viss ir saistiits ar kraapshanu. Man bija shaads pats gadiijums, jo paardeveejs bija izlaidis vienu burtu paypal adresee ko noraadija listingaa un maksaajums negaaja cauri. Es paluudzu paardeveejam izveidot jaunu e-pasta adresi ar greizi uzrakstiito e-pastu un pievienot to esoshajam paypal kontam un maksaajums izdevaas. Shii varbuut nav taa lieta un ir nepiecieshams prasiit, lai paardeveejs atcelj dariijumu (cancel transaction), jo aprakstaa ir ieviesusies kljuuda (nepareiza e-pasta adrese). Tad tev uznaaks uzaicinaajums apstiprinaat atcelshanu, kuram ir jaapiekriit, lai Tev nebuutu saistiibas maksaat. Ja maksaajums tiks veikts uz citu e-pasta adresi, tad nesanjemsi paypal aizsardziibu pret neatnaakushaam/neatbilstoshaam preceem.

kaasiitis: Jebkurā gadījumā prasīt sūtīt uz citu adresi ir muļķa ķeršana tieši Tava pieminētā iemesla pēc -  tam nav nekādas aizsardzības.

fazer:
Ja proti angļu valodu paskaties ebay helpā k-ko par report fraud. Var nosūtīt kaut ko ebayjam caur k-kādu formu, ka šis pārdevējs gribēja maksu uz citu epasta adresi - tas vismaz noņemts Tevi no āķa, ka neesi samaksājis.

Otra lieta, vari aizrakstīt pārdevējam, ka atcel darījumu, jo maksāt uz citu adresi tu nevari.

Trešā lieta, cik man ir gadījies, kādas pāris reizes nosolīt "dzērumā" kādu preci, tad pietiek paziņot pārdevējam, ka Tu to atcel un nekādi sodi no ebay puses netiek piemēroti, tā prece tur paliks 30 dienas un tad pazudīs. Tāda ir mana pieredze.

Uzrakstīju pārdēvējam kā uz citu adresi naudu nesūtīšu...palūdzu atcelt darījumu...bet re kur viņš man raksta :
have you cancled the first transaction, when you are on pay pal page the email address is ther delete the existing one and type correct one which is kvnpeel@yahoo.co.uk, everyone else has managed to do this so should not be that hard, let me no how you get on tracey,
Joprojam nevaru saprast kāpēc pārdēvējs pats pie saviem datiem nevar izlabot to adresi:/

Es nezinu kā strādā tas, ja pardod preci ir bijusi ebayjaa nepareiza adrese. Kā vispār var atvērt ebay kontu ar nepareizu adresi, vai tad viņi nesūta apstiprinājumus. fig zin.

Bet nu manas domas šeit jau ir pateiktas smile

Ir divi veidi kaa samaksaat par preci ebay, lai pirkums buutu aizsargaats. Viens ir maksaajot caur ebay checkout sisteemu un otrs ir ejot uz paypal un izveeloties samaksaat par ebay pirkumiem. Tur automaatiski uzraadiisies e-mails uz kuru jaamaksaa. Ja to izmainiisi, tad aizsardziibas nebuus.

Paardeveejam ir jaapasaka, ka tu saproti ko vinja grib teikt, bet ka nejuuties labi maksaajot shaadaa veidaa, jo taadaa veidaa nesanjemsi aizsardziibu, taapeec veelies atteikties no pirkuma.

Man nepatika vinjas atbildee tas, kas vinja saka ka citiem izdevaas taadaa veidaa samaksaat. Tad kaapeec vinja tirgo ar nepareizu adresi visu laiku? Neizskataas peec nejaushas kljuumes, ja vien vinja neielika paardoshanaa vairaakas lietas vienaa laikaa ar nepareizu adresi.