Topic: Withdraw money

Sveiki,
Ir iekrājis paypal balanss, bija doma pārskaitīt x summu uz karti, bet problēma tāda, kad esmu dzirdējis, ka ja izņem pat visai nelielas summas tad bieži vien viņi limito(limited) profilu. Kāds ir mēģinājis jau izņemt, kādas summs, kā veicies?

P.S. Laikam īsto kategoriju neesmu savai tēmai izvēlējis...

Re: Withdraw money

Ka limitotu profilus tieši tādēļ - nav dzirdēts. Ir viņiem kaut kādi dienas limiti summām ko var ņemt uz karti - bet to gan viņi parāda tikai pēc tam kad jau izņemšanas pasākums apstiprināts, cik vēl tai dienā atļaus ņemt.

Pats nekad naudu neesmu izņēmis. Dienas limitus var redzēt arī pirms ņemt naudu, pirmajā lapā ir View Limits, man tur rādās:

Debit or Credit Card Daily Withdrawal Limit   - 500 EUR.

Šeit nesen uzgāju, ka džeks sūdzas, ka viņam uzliek paypal limitus laiku pa laikam pat par 20$ maksājumu, protams viss stāsts tur nav zināms, bet nu tas izskatās pēc paypala:

www.  10-cheapwebhosting.com/PayPal-Limits-Verified-Accounts.php

Par
'Dienas limitus var redzēt arī pirms ņemt naudu, pirmajā lapā ir View Limits'

Man nav tas 'View Limits' redzams, kaut kad jau sen intensīvi sarakstījos ar paypal, kas par lietu, kādēļ man vairs to info nerāda, bet tā arī nekādu sakarīgu atbildi no viņiem nesaņēmu....

Quioi, tā pati problēma - nav redzams vispār, kā izvēlne.

P.S.
Kāds ir iegādājies šo PayPal Debit Card?, kādas atsauksmes?- https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc … ro-outside

Last edited by Gugols (2010-01-18 15:52:14)

Par to, ka džeks sūdzas, ka viņam uzliek paypal limitus laiku pa laikam pat par 20$ maksājumu

Vai tad tiešām kādreiz mēdz būt ka no paypal atbild kāda Kelly vai Susan ?
Man parasti gadās tikai Ildiko, Leilia, Kemir, Abdullakh utml.  smile

>Man parasti gadās tikai Ildiko, Leilia, Kemir, Abdullakh utml.

LOL.
Varbūt ASV tirgū viņi saucas John, Susan, Bod un Jack wink