Topic: adreses pareiziba
dzivoju liepajas novadā, xxx pagastā. registrejoties man prasa city,ja es atstaju tuksu tad adresē paradas default city.ka man labak rakstit liepaja vai neaizpildīt??
Jūs neesat ienācis. Lūdzu pieslēdzies, vai reģistrējies.
Lapas 1
dzivoju liepajas novadā, xxx pagastā. registrejoties man prasa city,ja es atstaju tuksu tad adresē paradas default city.ka man labak rakstit liepaja vai neaizpildīt??
Raksti tā, lai saņemot sūtījumu mūsu pasts tev to varētu piegādāt. Šeit: http://www2.pasts.lv/lv/uzzinas/parbaudit-adresi/ vari pārbaudīt kā būtu jāizskatās tavai adresei.
Tas ka atstāsi city tukšu vai tai vietā ierakstīsi, piemēram, novadu neko daudz nemainīs.
Tomēr preces pasūtīšanas laikā rūpīgi pārbaudi, lai adrese būtu korekta no mūsu skatu punkta.
Vārds Uzvārds
Māja,iela nr
Ciems
Novads Pagasts
Pasta kods
LATVIALast edited by janka (2010-01-27 22:36:47)
Un kā ar mājas nosaukumu,ir jāliek pēdiņās??
Labāk neizmantot ne pēdiņas,ne garumzīmes.Tavs pastnieks Tavu mājas nosaukumu atpazīs arī bez "pēdiņām". Galvenais tajā adresē ir pasta indeks (LV....) tas ir kā reģistrēts pirkstu nospiedums
,ja tas būs pareizs,sūtījumam ir jāatnāk tieši uz Tavu pasta nodaļu, UZVĀRDS un VĀRDS . Tas ciema ,mājas nosaukums - lai vietējam pasta darbiniekam klārāk.
Posts [ 4 ]
Lapas 1
Foruma izveide: onkulis.com, hostings: tups.lv, Stiprināts ar PunBB
Currently used extensions: pun_repository, pun_bbcode, pun_antispam. Copyright © 2008 PunBB