Topic: samaksa un piegādes cenas uz Latviju

kā veikt norēķinus par preci? cik sapratu tad Pay Pal neder, bet kaut kā jāpārskaita nauda. Un kur var redzēt transporta izmaksas?

Re: samaksa un piegādes cenas uz Latviju

Reģistrēties var ar gandrīz jebkuru kredītkarti. Esmu tur reģistrējies ar Visa Electron, un veiksmīgi veicis pirkumus. Piegādes summu var uzzināt, kad esi jau ielicis preci groziņā, un vēlies par to samaksāt. Vienā no pēdējiem soļiem tev parādīsies kāda ir piegādes cena. Ja tā tevi neapmierina, tad vari pārtraukt pirkšanas procesu.

Amazon.com uz Latviju sūta preces par šādām cenām:

Books, VHS videotapes, Software, Video Games, Jewelry, Clothing Items, Shoes, Baby, Toys     $3.99     $3.99
CDs, DVDs, Music Cassettes, Vinyl     $3.99     $2.49
Automotive, Computers, Electronics, Grocery, Home & Personal Care, Kitchen, Outdoor Living, Tools     $7.99     $1.99/lb
Books - Special Order     $3.99     $5.98

Vairāk par piegādes nosacījumiem var uzzināt:
http://www.amazon.com/gp/help/customer/ … eId=596194

onkulis.com autors, šī foruma izveidotājs

nu skaidrs. paldies par info. es tā paskatījos, ka diezgan lētas cenas un sūtīšana arī lēta. vienīgi ilgi jāgaida līdz saņem preci: 9-36 biznesa dienas... tātad 2-7 nedēļas.

navparko. nu ja negribas gaidīt, tad var maksāt vairāk un saņemt paciņu ātrāk.

Viss jau kļova tik no amazona neko vairak par gramatam un dvd nevar dabūt!
sad

Neesam mēs vel Eiropa!

pats esmu pircis vēl arī mp3 formātā mūziku.

Nu jā to tev nevajag piegādāt līdz durvīm!
big_smile

8

Ir jau lietas ko nešipo pa taisno uz Latviju. Var izmantot http://www.usglobalmail.com/ ,bet ja negribas maksāt abonēšanas maksu, var arī caur manīm wink

Kā tad ir, es uz Latviju varu pasūtīt tikai grāmatas un dvd? CD nevaru? tur pa labām cenām mūzikas CD

Kāpēc gan lai nevarētu cd pirkt?

nu kautvai mrproxy komentārs un tāpat pagooglējot latvijas lapās daudzi tā saka, tapēc gribu vnk pārliecināties.

A tu nevis pagooglē, bet paskaties pašā amazonā ko viņi sūta un ko nesūta uz LV. Ja nesaproti angļu valodu, tad ej skaties caur google translate servisu (vai jebkuru citu, kas tulko veselas web lapas).

Nesaprotu tiešām kā Latvijas lapās daudzi var teikt, ka cd uz Latviju netiek piegādāti, ja es tos amazon pērku regulāri jau vairāk kā 6 gadus.

ok, vnk pārliecinājos, paldies.

un to google translate labāk neizmantot, savādāk pavisam ko citu iztulkos big_smile

un cik šipings maksā vidēji?

Last edited by aega (2008-12-12 23:02:20)

Labvakar, meginu iepirkties pirmo reizi caur amazon (iegaju amazon.de, jo tikai tur ir ta prece, kura mani interese) -velejos nopirkt katlu komplektu, bet cik es sapratu vini nesut uz Latviju (zel ka nezinu vel vacu valodu-nevareju izlasit ko raksta). Vai ta ir taisniba? var but kads varetu ieteikt alternativu?
Mils paldies! priecigus svetkus!! smile)