Topic: Sveiki visiem!
Sveiki! Sakuma jau velejos ar jums sasveicinaties, jo esmu jauninjais saja foruma un tapat ari ebaya, nesen tikai saku iepirkties un iepazit vinju
Bet nju esmu patikami parsteigts, jo tik tiesam tur ir iespejams iegut labas preces, par labam cenam
Man jums ir radies jautajums, sakara ar ebay un latvijas tirgu. Interneta biezi vien ir atrodami sludinajumi ka pardod mp4, mp3 pleijerus jaunus utt. Biju gatavs pirkt pleijeri pa 60ls, bet iegadajos tadu pasu par 50$ ebaya ( kaut gan pagaidam nav atnacis, vel kadas 2 nedeljas jagaida
) tad nu es ta padomaju, ka varetu meginat pirkt preces ebaya un LV pardot, bet nesmu isti parliecinats ka tas varetu nostradat. Tad nu luk, varbut kads no jums ta dara, vai sada veida ir iespejams ko nopelnit? Ka ir ar LV likumiem, par pardosanu - itka jau ja es pardodu 1 preci, tad tas sanak ka es esmu taka privatpersona kura tirgo tikai 1 lietu un par to nevajag maksat nodokljus un ari nepatiksanas teoretiski nevar sanakt, bet ja pieker tad laikam ka var gatavot sausinjus.
Am... baigi daudz sarakstiju, bet visa si teksta jega, jautajums bija sekojos: jusuprat butu iespejams sada veida nopelnit kadu liekaku naudinju, perkot ebaya un pardodot latvija, vai atpakalj taja pasa ebaya? ![]()