Topic: Palīgā!!!

Situācija sekojoša. Nosolīju preci, bet bija problēmas ar to limitu. Vajadzēja 2 dienas, lai saņemtu 4-ciparu kodu. Pabrīdināju arī par to pārdevēju. Vakar naudu pārskaitīju (apmēram 230 Ls) caur PayPal un nu man atnākušas 2 ziņas: 

Message From Seller:(sūtīja PayPal service)
Dear buyer,
I'm afraid that we cannot ship to your country.  So I am refunding your payment to you.
If you have any further questions, please let me know; I will do my best to help you.
Please include your ITEM NUMBER and ebay USER ID in your email, or your reply will be delayed!

UN OTRA (saņemta pēc 3 stundām):

Dear x,
Thank you for your purchase. The total for your item below is £225.99.
Click Pay Now to confirm postage, get total price, and arrange payment through: PayPal; postal order or banker's draft; other.

Kad ieeju savā ebay, man parādās, ka nevis samaksāts, bet PAY NOW.

Ko tas nozimē īsti? Kas man jādara?

2

Re: Palīgā!!!

1) Dārgs pircējs, es baidos, ka mēs nevaram aizlaist pie jūsu valsts. Tādējādi es atsveru jūsu apmaksu Jums. Ja Jums ir tālāki jautājumi, lūdzu paziņosiet man; es pielikšu visas pūles, lai palīdzētu Jums. Lūdzu iekļausiet Punkta un ebay jūsu Skaitli Lietotāja personības apliecība jūsu elektroniskajā pastā, vai jūsu atbilde tiks pagarināta

2) Dārgais x, paldies par jūsu iepirkumu. Kopējs daudzums jūsu punktam zemāk ierodas un  225.99. Klikšķiet ar Maksu Tagad, lai apstiprinātu pārsūtīšanas vērtību, saņemtu pilnu cenu, un apmierināt apmaksu caur: Paypal; pastu pasūtījums vai banku rēķins; cits.

to naudu tu dabuji atpakalj ?

Nē, nu saproti- vēl nav pagājusi diena un kontā protams nekas nav ienācis. Nesaprotu, kāpēc pēc tam, kad bija atnākusi tā pirmā vēstule, pārdevējs atsūta, ka jāmaksā vēlreiz?
Un vai to naudu var atsūtīt uz manu karti, ja man ir debetkarte Unibankā?

Ieeju PayPal history un tur par šo darījumu rādās tādas lietas (jāskatās no apakšas u z augšu):

1)Nov. 15, 2007 Transfer To Credit Card Completed Details -230.91 LVL
2)Nov. 15, 2007 Currency Conversion (credit) To Latvian Lat From British Pound Completed Details 230.91 LVL
3)Nov. 15, 2007 Currency Conversion (debit) From British Pound To Latvian Lat Completed Details -£225.99 GBP
4)Nov. 15, 2007 Payment To syncronize limited Refunded Details -£225.99 GBP
5)Nov. 15, 2007 Currency Conversion (credit) To British Pound From Latvian Lat Completed Details £225.99 GBP
6)Nov. 15, 2007 Currency Conversion (debit) From Latvian Lat To British Pound Completed Details -230.91 LVL
7)Nov. 15, 2007 Transfer From Credit Card Completed

Pēc augšējā ieraksta saprotu, ka nauda tiek sūtīta atpakaļ uz kontu. Bet 4.ierakstā ir tas samisējums - sinhronize limited.

Kas te notiek?

Ja protams tev naudu atsutis atpakal uz tavejo Credit Cart, Man tada pate situacija bija tikai man bija neveiksmigs pirkums ar ameriku un 300$ adgrieza uz mana seb bankas kontu 4darbu dienu laika.

Tev, sanex, kāda karte - debetkarte vai kredītkarte un kādā bankā?

Ievce rakstīja:

Tev, sanex, kāda karte - debetkarte vai kredītkarte un kādā bankā?

Man ir kredītkarte (MasterCard) SEB Unibanka.

Bet man to naudu atsūtīs, ja man ir parastā  Visa Electron?

Ja tev PayPal piereģistrēja  to karti, es domāju kad problēmām nevaidzētu būt.

Nu es jau ar tā domāju wink Paldies tev, sanex! Tad jau noziņošu, kā gāja, lai arī citiem tas būtu zināms.

Lūdzu Ievce wink un esi pacietiga naudiņa atgriezīsies tava konta smile
un protams dod ziņu smile

Jautājums man tāds: Esmu pierģistējusies paypal un esmu pirkusi jau kādas 8 prces. tagad es gribēju nopirkt vēl vienu preci bet te man pēkšņi prasa Expanded Use Number . savadiju visadus kodus ko tik vareju izdomat un viss tagad man sistemā mana karte neparadas un kad rakstu savas kartes datus no jauna vinsh saka ka karte eksistee. ko lai dara???

13

a tad tu to Expanded Use Number neesi veel nekad ievadiijusi ?

Man viss nokārtojies!!! Šodien naudiņa atnāca man atpakaļ kontā.

Sigate- man arii taa 1x bija ar karti, bet es nebiju visu nokaartojusi galaa ar savu karti, tachu pirku un maksaaju. Un tad man naacas karti velreiz par jaunu regjistreet, par jaunu maksaat to mazo naudas summinju. Tagad jau sen ir ievadiits 4ciparu skaitlis un nu mieriigi peerkos un maksaaju.

Domaaju, Tev veelreiz jaapieregjistree karte. smile

Last edited by kelly (2009-06-27 00:23:22)

ей хочится делать вот так!

sigate-2007 rakstīja:

Jautājums man tāds: Esmu pierģistējusies paypal un esmu pirkusi jau kādas 8 prces. tagad es gribēju nopirkt vēl vienu preci bet te man pēkšņi prasa Expanded Use Number . savadiju visadus kodus ko tik vareju izdomat un viss tagad man sistemā mana karte neparadas un kad rakstu savas kartes datus no jauna vinsh saka ka karte eksistee. ko lai dara???

Savaa bankas kartes izraksta atskaitee paskaties PayPals ir atsuutiijis tev 4-ciparu numuru: " EXPUSE XXXX". Panem confirm my card un ievadot to nr buusi verified. Man gan tas viss automaatiski paraadiijaas, kad gribeeju veikt pirkumu (dazhus pat veicu pirms shii numura ievadiishanas).

Man ir taada aizdoma, ka tas ka raadaas nesamaksaats peec naudas atgrieshanas ir paypal/ebay gljuks, jo nauda ir atgriezta un prece skaitaas nesamaksaata. Man raadaas liidziigi, kad esmu atgriezis pirceejam naudu, ka vinsh nav veel joprojaam samaksaajis un nekaadi to nevaru izdzeest. PayPal un ebay visaa visumaa ir liels sviests.