Topic: Samaksāju par preci un pārdevējs pazudis

Tātad problēma sekojoša, soliju uz austiņām SENNHEISER-CX500 un izsoli vinneju. Tad uzreiz samaksāju pardevējam caur Paypal kontu viss ok.. Tad izrādijās kad viņam mana piegādes adrese rādās viens burts ar "?" zīmi.  Viņš man uzraksta un prasa vai man sūtīt uz to adresi preci? Es uzrakstu nē, un uzrakstiju pareizo adresi un tā viņš arī pazuda.. Par preci norēķinājos 22.martā un līdz šai dienai 29.martam pārdevējs ir pazudis. Vel kādu nedēļu vai 2 pagaidīšu, bet vēlos zināt kā tādā gadijumā saņemt atpakaļ naudu.

Re: Samaksāju par preci un pārdevējs pazudis

Es biju pasūtīju kleitu no Ķīnas, bet pārdevējs vienkārši izdzēsa savu profilu no ebay. Kā jārīkojas šādā situācijā...

Ieejiet uz savu PayPal profilu -> izvēļnu rindā (augšā) izvēlieties Resolution center -> Report a Problem -> Report transaction problem-> Item dispute-> Continue-> Transaction ID (uzspiediet uz pogu un izvēlieties)-> Continue-> I haven't received my Item-> Continue-> What is the category of your purchase? (izvēlieties pirkuma veidu) -> Other tangible goods (tas bija manā gadījumā)-> uzrakstiet preces aprakstu lodziņā-> Continue-> Reason for escalating to a claim -> I do not believe we will be able to reach an amicable resolutino -> atzīmejiet ar ķeksīti I'll provide ... -> Escalate to a claim

Ceru, ka manas norādes Jums palīdzēs! smile

Novecojis posts jau. Tiem kam ir liidziigas probleemas, vajadzeetu uzreiz zinjot par to ebay (ja ir domaats ka paardeveejs izdzeesa savu profilu). Un cik aatri vien iespeejams, paypal lai gan apgalvo ka var atgriezt naudu, vinji prakstiski var atgriezt tikai to naudu kas ir paardeveeja paypal kontaa. Vismaz daudziem taa ir bijis.

kaasiitis rakstīja:

Novecojis posts jau. Tiem kam ir liidziigas probleemas, vajadzeetu uzreiz zinjot par to ebay (ja ir domaats ka paardeveejs izdzeesa savu profilu). Un cik aatri vien iespeejams, paypal lai gan apgalvo ka var atgriezt naudu, vinji prakstiski var atgriezt tikai to naudu kas ir paardeveeja paypal kontaa. Vismaz daudziem taa ir bijis.

un blokjees vinja kontu, jebkuraa gadiijumaa vinjsh vinju vairaak nevarees izmantot.. protams veiks arii izmekleeshanu, man atgriezaa no ASV atpakalj no nu jau neeksisteejoshas firmas (telefona zvani) naudu, un es atskaitee redzeeju, ka banka kuraa bija firmas konts, paarskaitiija man, kaa taa banka dabuus no vinja atpakalj naudu nezinu, bet domaaju, ka ASV taa nebuus liela probleema.. paypal ir diezgan droshi, ja tu laiciigi un detalizeeti to visu izklaasti..

PayPal censhas diez gan, lai padariitu vidi droshu tieshi pirceejiem, bet dazhreiz un pat biezhi ir taa ka no taa ciesh normaali paardeveeji. PayPals var noblokjeet kontu uz pusgadu un tu vienkaarshi netiec pie naudas...nezinu kaads ir palaishanas mehaanisms, bet tas notiek automaatiski, ja sakriit kaut kaadi apstaaklji, piemeeram, ja ir bijushas noteikta skaita suudziibas pret tevi vai kaa. Vai arii ietur tavu naudu uz 3 nedeeljaam peec paardoshanas, vai kameer neesi sanjeemis pozitiivu atsauksmi.