1

Topic: Naudas pārskaitīšana

Man pārdevēs atrgrieza naudu,bet kā lai es viņu saņemu kartē,kas man jādara,jo ar to withdraw nekā nessaprotu!

Re: Naudas pārskaitīšana

Ja nauda tika atgriezta,tad tev nekas nav jādara.Paypals pats atskaitīs atpakaļ uz karti ~ nedēļas laikā.

tieši tā, paypals pats automātiski atgriež naudu uz karti, tikai tas nenotiek uzreiz, max nedēļas laikā parādās nauda uz kartes!

Vecais rakstīja:

Ja nauda tika atgriezta,tad tev nekas nav jādara.Paypals pats atskaitīs atpakaļ uz karti ~ nedēļas laikā.

Slavixs rakstīja:

tieši tā, paypals pats automātiski atgriež naudu uz karti, tikai tas nenotiek uzreiz, max nedēļas laikā parādās nauda uz kartes!

Cepums tam kas pateiks ar ko atšķiras iepriekšējie divi posti ?  big_smile

xex nu lap lap atvainojos par dubultpostu, vnk tad daudzi labaak saprot ja ir vairaki kas apstiprina viedokli! smile

Uz manu paypal kontu pirceejs uzskaitiija naudu kautkur pirms divaa,m nedeeljaam, bet man bankaa pasaka, ka uz konta nav nekaadi eiro, bet manaa paypal kontaa taa summa staav, ja reiz juus sakat, ka neko nevajag dariit, ka paypals pats naudu ieskaita kontaa, tad kapeec taas tur nava? Cik sapratu, tad vajag iet caur withdraw? Es meegjinaaju, bet paraadiijaas, ka esmu ievadiijusi inkorektus datus? hmm

Arī es esmu gaidījis ap divām nedēļām kamēr PayPal pārskaita no sevis uz manu bankas kontu,galvenais ka Tu to naudu savā PayPal kontā redzi ienākušu,viņa tad vairs nepazudīs.

8

Cik lielu komisijas naudu ņem PayPal par šo procedūru? Kaut kāds procents no summas?

Withdraw from paypal - ja esi no Latvijas - tas pasākums iespējams tikai uz VISA karti (vēlams vismaz VISA CLASSIC) - viņi pārrēķina latos pēc sava Paypal kursa  + Ls 1.50 paņem komisiju,
parasti pēc tam ienāk bankas kontā ~ nedēļas laikā (kontā tā nauda uzrādās kā atgriezts pirkums)

ja esi pardevejs un ja no tevis peerk tad automaatiski man skiet ka nepaarskaitija naudu uz kontu, tad ir jaariikojas ar to withdraw... naudu automaatiski atskaita atpakalj tad kad tiek nauda par pirkumu atgriezta!

11

es meegjinaaju njemt sho-Withdraw funds to your card, savadiiju shiis pashas piesaistiitaas kartes datus, bet izmet- You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again...nu bet es toch zinu, ka savadiiju datus pareizi....un vispaar nesaprotu, kapeec beigaas ir add card, man tachu nevajag to pievienot, bet gan liidzekljus paarvietot atpakalj uz karti sad

Nekādi kartes ciparu dati pie withdraw no jauna jāvada nav, piedāvā tikai izvēlēties uz kuru no kontam piesaistītajām kartēm...
Ja piedāvā tikai 'add card' tad visticamāk Paypal neuzskata kontam piesaistīto karti par derīgu tādai operācijai sad

13

jaa, man ir mastercard, tad jau laikam buus jaaiet pakalj kaadai visai:(