1

Topic: Paypal adreses maiņa, ja pārvācas uz citu valsti

Tad nu tā, nomainīju Ebay adresi (tur viss ok), nomainīju Paypal, bet skatos pēc tam, ka jaunajai adresei Paypal'ā apakšā vienalga ir Latvia. Kā viņu dabūt nost? Cik noprotu, tad laikam tas ar bankas karti saistīts vai kā? Bankas karti mainīt es netaisos, man paliek tā pati LV karte ar kuru arī domāju turpmāk Ebay iepirkties. Kaut kur i-netā atradu info, ka ja pārvācas uz citu valsti, tad vecais profils jādzēš ārā un jātaisa jauns, bet ko man tas dos, ja tās valsts kartes man nav un arī nebūs, jo es tur domāju tikai dzīvot ne strādāt.
Varbūt atstāt kā ir, lai ir tas Latvia apakšā, tikai pērkot preci pārdevējam uzrakstīt pie nopirkšanas ziņojumu ar īsto adresi?

2

Re: Paypal adreses maiņa, ja pārvācas uz citu valsti

Pay Pal profils patiesi jadzes ara, ja gribi mainit valsti. Registracija jasak no jauna ar attiecigas valsts izveli. Tad tiks atlauts pievienot tas valsts kontu, bet ja nav tad neka darit.
Es meginaju vienk. nomainit "postal address', bet ir tadi pirceji - pardeveji, kas akcepte tikai pay pal kontam pievienoto adresi :-) Ceru, ka palidzeju.