1

Topic: pārskaitījums ne ar paypal

Sveiki

nopirku vācu ebay preci un izrādās ka šis pārdevējs nepieņem paypal tikai ar bankas pārskaitījumu...

diemžēl vispār nezināju par tādu iespēju ka ebay var nepieņemt paypal sad
nu labi mūžu dzīvo mūžu mācies, tajā vācu valodā daudz nesaprotu, tāpēc iekritu

taču tagad domāju kā būs ja pārskaitīšu vnk uz privātu kontu naudu, kur man pierādījums ebay ka esmu naudu samaksājis, pārdevējs taču var pateikt ka nekādu naudu neesmu viņam pārskaitījis!

nekāda info taču mūsu banku kontiem nesaistās ar ebay, kā tas ir paypal gadījumā.

šobrīd domāju atteikt šo pirkumu!
tāpēc kāds varētu padalīties kā pierādīt ka ir samaksāts tieši šim pārdevējam un tieši par šo preci, ja nu kas?

Re: pārskaitījums ne ar paypal

elementaatri, es diezgan biezhi esmu to dariijis, tikai tas nav droshi.. pirmo reizi es caur Western union pārskaitiiju, prece atnaaca un bij ok, tad 2 reizes skaitiiju naudu no swedbankas uz vācu kontu, protams maksaaju 8 latus tikai par parskaitiijumu.. vaacu ebajaa ir taada shtelle, ka bankas paarskaitiijumi ir par velti, tas ir ljoti izdeviigi paardeveejam, jo nav jaamaksaa paypalam par transsekciju... yebkuraa gadiijumaa risks ir, bet ja ieliksi negatiivu atsauksmi, vai zinjosi uz ebaju, ka neesi preci sanjeemusi, saglaba e-pastu kopijas un bankas izdruku par paarskaitiijumu.. lai veicas.. ir diezgan interesanti arii rakstiit visus bankas datus paarskaitiijumam uz vaaciju, bet nu to atkodiisi..

Pat ja Tu vareesi pieraadiit ka esi paarskaitiijusi, eBay naudu neatgrieziis, jo noteikumos ir rakstiits, ka vinji aizsargaa tikai tos dariijumus kuri ir notikushi caur PayPal. PayPal nemaz nav no kurienes panjemt to naudu atpakalj, ja taa aiziet uz bankas kontu ar kuru tam nav nekaadu saistiibu.

Pati esmu pirkusi pāris preces no tādiem vācu pārdevējim, kas it kā paypal nepieņem. Tiesa gan jau pirms preces pirkšanas sarunāju ar viņiem, ka maksāšu caur paypal, piemaksājot mazliet vairāk naudiņas, lai nosegtu arī viņu paypal nodevas procentu. Tā sanāk daudz lētāk un drošāk kā skaitīt no Swedbank bankas konta uz ārzemju kontu.